Защо бавният секс е по-добър

Мъжете обичаме да го правим бързо все едно сме зайци. Причината е, че винаги достигаме до оргазъм, било то слаб или силен, докато жените не са благословени с тази дарба. Но ще ни навреди ли, ако забавим малко нещата и се опитаме да им влезем в положение? Категорично – не! Сега ще разберете и причината.

Сексолози от цял свят преди много години са достигнали до един прост извод – колкото повече задържате връхната точка на оргазма си, толкова по-силен ще е той в края.

Представете си, че сте вулкан, който изригва всяка година, а след това, че сте такъв, който го прави веднъж на 100 години. Кой от двата изригва по-мощно?

Разбирам, че не е лесно човек да се сдържа, когато удоволствието тропа на вратата, но майсторите в леглото трябва да полагат усилия, ако искат да се носи легенда за качествата им.

Предлагам ви няколко прости трика, с които ще подобрите времето си.

  1. Забавете дишането, защото с хипервентилацията принуждавате сърцето си да бие по-силно, което влияе пряко на пениса и освобождаването на тестисите.
  2. Тренирайте простата си, като докато пикаете прекъсвайте струята си принудително. Звучи трудно, но не е. Просто си представете, че все още не сте си събули панталоните и ви се налага да стискате.
  3. Не се фокусирайте само върху вкарването или изкарването. И двете са еднакво важни, тъй като ерогенните зони при мъжете са две – между тестисите и ануса и ръбчето върху главата. Създайте си бавен ритъм, в който да усещате как двете зони потръпват от удоволствието.

За финал ще ви кажа и как най-добре да се погрижите за нея. Преценете приблизително колко време ѝ е нужно, за да свърши и го удвоете. Все пак не говорим за часовников механизъм и е добре по-често да свършваме последни, ако девойката отдолу има все пак някакво значение. Ако сте ѝ платили, най-вероятно ѝ е все тая, колко ще се клатите върху нея.