Пълен оргазъм, без физически допир

Възможно ли е, човек да получи оргазъм без да бъде докосван. Според проучване, е напълно възможно да изпитате оргазъм без да има физически допир. При това може да бъде само на отделни зони, освен на гениталиите, може се ощастливите и на други части. Например коляното или носа.

Всичко това се случва благодарение на мозък, който може да се възбуди само с мисъл.

Когато са правили проучването са използвали напълно парализирани хора, като са били хипнотизирани и докарани до оргазъм. Там са установили, че оргазма се събужда в главния мозък, и при психологическа стимулация, главният мозък може да прескочи костния мозък и така, човек да получи удоволствие без да бъде физически докоснат.

Известен е като „екстрагенитален“ оргазъм.

Хората, които са го изпитвали, казват, че има нещо странно. Наистина получавали удоволствие, но било по-различно. Всеки, които се подложил на това нещо признава, че изпитва някакво приятно чувство, но не могат да го сравнят с физическия оргазъм. Според учените, скоро хората, ще се възползват от тези изследвания и ще развият идеята за екстрагенитален оргазъм, който ще доведе до пълно плътско задоволяване без допир.