Какво е да си женен за стриптизьорка

Разказът е от Cosmopolitan и идва от устата на Кейдън – 25-годишна стриптизьорка, която е щастливо омъжена и държи една от най-харесваните страници в Twitter, наречена Stripper Problems. Ето и разказът на щастливо омъжена стриптизьорка.

„Танцувам от почти 5 години. В момента съм студентка в редовна форма на обучение.

Току що завърших бакалавърската си степен по психология. Ще продължа да танцувам, защото възнамерявам да продължа с образованието си. Започнах, когато все още бях в колежа и живеех на дивана на майка ми. Работех на две места, като сутрин ходех на училище, после отивах на работата си в K-mart, връщах се за вечерните часове, а след тях отивах, да работя като бавачка до 1 през нощта. Това ми докарваше почти по $1000 на месец. Една моя приятелка танцуваше и реших да напусна втората си работа, за да опитам и аз.

Омъжих се преди 3 години. Когато се запознахме с мъжа ми, той работеше като охрана в един нощен клуб. Когато му казах с какво се занимавам и че искам да продължа да го правя, той каза: „Защо искаш да го правиш?“ Отговорих му: „Млада съм и когато работех до скъсване, едва изкарвах по $1000 на месец.“ Той ми отвърна: „Знаеш ли какво – ако можеш да се държиш настрана от наркотиците и алкохола, ще те посъветвам да го направиш. Но, ако възнамеряваш да се появяваш в разни секс-сцени, тогава няма да се получи между нас.“ Съпругът ми не е ревнив. Той обича да ме гледа как танцувам и как правя всички онези трикове на пилона. Частта, която го дразни, е, когато се прибера и му кажа, че клиентите са се държали зле с мен.

Чувала съм някои отвратителни неща на работа. Мъже са ми казвали: „Ти си курва и мръсница. Ето ти 50 кинта и идвай вкъщи с мен.“ Наскоро дори имаше един, който супер грубо ме сграбчи за циците. Казах му: „Хей, виж какво. Не ме докосвай така, защото боли.“ А той ми отвърна: „Кой го е грижа?! Циците ти и без това са фалшиви.“ Не докосвайте тялото ми! Аз все пак съм човешко същество. Малко по-късно пък се появи един, който ми предложи $1000, за да отида с него у тях и да ме обръсне. Имаше и един, който искаше да ме заключва в мазето си. Други пък са искали да стъпвам върху различни части от телата им, та дори и върху гениталиите с токчетата си. Е, това бих го направила! Когато мъжете забравят къде е границата, обичам да ги унижавам пред приятелите им. Един веднъж ми каза: „Защо не се наведеш и да ме докоснеш?“ Казах му: „Бих, но най-вероятно е прекалено малък за мен и ще ми е трудно, да го намеря.“ Веднага си седна и искаше да се отдалеча от него. Почти всички си мислят, че работим и след като слезем от сцената, което е откачено.

За щастие имаме доста добри охранители в клуба, които ни пазят от нахалниците. Имало е и случаи, в които ми се е налагало да бутам някой и да му казвам, че съм приключила, но те ме дърпат и ми казват: „Ей, аз съм платил за това!“ В началото довършвах танците, но вече не ги издържам и им казвам, че „не се чувствам комфортно.“

Правилата за танците в скут се определят от клуба. Във Филаделфия ти е позволено да накараш клиента да стои на креслото. Минимален е контактът, а сексът е напълно забранен. И все пак понякога се случва. Чувала съм, че на някои момичета са им предлагали по $1000, така че някои ги разбирам, защо се съгласяват, но понякога момичето просто изчезва. Аз никога не съм го правила. Не бих. Но някои си го правят. Едно момиче дори си уреди да ѝ оправят циците така.

Казвах си преди,  че никога няма да си направя изкуствени цици, защото до преди никога не бях докосвала такива, които да ми харесат. А с моята професия, мога да се похваля с доста опипани гърди. Това беше докато не опипах онези на една приятелка, които се чувстваха като абсолютно истински. Отидох при лекаря ѝ за консултация и в края аз му броях парите на масата. Казах на мъжа си: „Мисля, че искам цици.“ Той се сепна: „Луда ли си?!“ Успокоих го: „Може да си коригирам дупето, може да си коригирам стомаха, но не може циците, така ли?“ Той се съгласи: „Имаш право.“

Струваха $6000. Взех си един месец отпуска, но, когато се завърнах, започнах да танцувам през цялата седмица. Не съжалявам изобщо! Мисля, че всяко момиче говори така, докато аз може би бих искала да са една идея по-големи. Но пък ми казват, че изглеждат чудесно. Вече се чувствам далеч по-комфортно в тялото си от преди. Виждала съм и момичета с плоски гърди, които вадят доста пари, така че цялото това нещо е въпрос на предпочитания. Много от момичета, с които работя, нямат фалшиви цици. Може би около 60%. Мъжът ми в момента е влюбен в моите.

Чувствам се удобно, когато съм гола и съм щастлива от тялото си, но то си изисква своята поддръжка във фитнеса. Със съпруга ми тренираме заедно. Танците на пилон са много трудни, да знаете. Използвам мускули, за които не подозирах, че имам преди. За щастие другите момичета ми помогнаха много, когато започвах и някои от по-възрастните от мен ми показаха определени трикове на пилона. В клуба ми има отделна стая за ергенски партита, където има разположен пилон, на които се упражняваме, когато не е заето. Да се спускам с главата надолу за мен беше ужасяваща идея. На практика няма нито един номер на пилона, в който да мога да премина от една поза в друга, без да използвам ръцете си. Всеки път ми ставаше зле, когато го правех и си мислех: „Сега ще се изпусна и ще се изсипя пред всичките тези хора.“ За щастие все още не ми се е случвало.

Работя с доста жени, които са майки на футболистчета и им се налага да танцуват, за да поддържат семейството си. Виждала съм и момичета, които са тотална развалина. В по-реномираните клубове, в които работя и аз, мога да кажа, че има около 80% жени с нормален живот и 20 с доста откачени истории. В по-нискоразредните заведения ситуацията е обърната.

През седмицата от понеделник до четвъртък се прибирам с по около 300-500 долара на вечер, докато през уикендите си докарвам между 600-1000. Най-много до сега съм правил за една вечер $2000. Всичките бяха от един тип. Най-малко съм изкарвало $50.

Трябва сами да си купуваме дрехите. В клуба ми трябва да носим рокли, които са между $80 и $150. Домакините често носят и стари свои такива, които никога не са носели. Веднъж дори си купих една такава от колежка. Конкретната жена е там от 4 след обяд, докато не затворим. Тя ни подсигурява хапванка, тампони, спрей за коса, фиби, четки за зъби, всичко, за което можеш да се сетиш. Тя поддържа мира в съблекалнята и се грижи за момичетата.

Разправям на хората, че в клуба съм в моминската общност, в която никога не се присъединих. Имам доста приятелки тук, но понякога нещата става доста напечени. Лятото ни е слаб сезон и точно тогава всяка започва да проявява характера си. Не се караме толкова по приятелски, колкото старите момичета срещу новите. Понякога е трудно, защото спрямо клиентелата няма официални правила. Има само едно неписано правило, което гласи: „Ако говоря с някого, не си и помисляй да идваш и ти.“ Чувала съм момичета да казват: „Това е моята песен и не искам тя да танцува на нея!“ И все пак в по-голямата си част се разбираме добре в моя клуб.

Приятелите и колегите ми от университета не знаят с какво се занимавам. Не ми се и иска да разказвам на някого, защото съм запозната със стереотипа, който е наложен. Не го правя, защото съм принудена или пък съм толкова бедна, че няма как друго яче да се издържам. Избрала съм да го правя. Създала съм си много добър стандарт на живот, че да мога да си позволя да съм редовна студентка. Мога да си плащам сметките и да ходя по ваканции. Повечето вечери си тръгвам и си мисля: „О, супер, позабавлявах се малко с приятелките си и изкарах доста пари.“, но има и други вечери, в които ми се ще да зарежа всичко и никога да не се върна. Най-вероятно ще продължа да танцувам, докато не се дипломирам.

В нормалния си живот се опитвам да изглеждам, колкото се може по-непривлекателна. Не искам мъжете да ме свалят през цялото време. За това се опитвам да изглеждам, като най-примерната студентка, която мога да бъда. Не, че не ме е грижа за външния ми вид, а просто си мисля, че ще се погрижа за себе си, когато стане време за работа. Омъжена съм и няма нужда да си търся среща с някого.“