Дупето – ябълката на раздора

В Библията пише, че Господ е прогонил Адам и Ева от рая, защото не изпълнили молбата му, да не ядат от райските плодове, с които била осеяна райската градина, но те не го послушали. Аз подозирам, че ябълката е метафорична и е ставало въпрос за дупето на Ева.

Редица проучвания сочат, че мъжете са раздвоени по отношение на най-сексапилната женска част. Аз лично си падам по цици, но 1/2 от планетата си падат по дупета. И все пак мисля, че това е от онзи тип спорове, в които няма победител, а накрая всички дружно се прегръщат и зяпат в удивления всяка от двете най-еротични женски части.

Именно за едната ще си говорим днес. Дупетата имат едно предимство, че се намират от страната, от която дамата не може винаги да те забележи, че зяпаш. Именно по тази причина мъжете се заглеждаме повече по тях, отколкото по циците, защото просто не обичаме да изпадаме в сконфузни ситуации.

Не е за подценяване и фактът, че по-голямата част от жените в света разполагат с малки гръдни обиколки, но пък за сметка на това повечето имат яки дупенца. Слаба или закръглена, дупето си е там на място. Дори в момента се сещам за една приказка, която гласеше: „Оправданието е като задника – всеки го има.“ Е, малко е негативна приказка, но вие ме разбрахте какво имам в предвид.

Спирам с вербалната диария, за да ви оставя в компанията на едно видео, което можете да си го пуснете на постоянно повторение, докато не ви изсъхнат очите и не се сетите да мигате.