YouTube ще стриймват безплатно първите 19 филма за Джейс Бонд

Eкшън филмите са един от най-популярните филми жанрове. През годините сме виждали множество хитови продукции. Въпреки това мнозина продължават да се захласват по класическите ленти от миналото. Едва ли има по-добър пример от култовата поредица за Джеймс Бонд.

Легендарният супергерой от десетилетия приковава вниманието на меломаните по цял свят със забавните сюжети, неочакваното развитие и спиращите дъха каскади и екшън сцени. Разпространението на коронавируса превърне посещението на киносалон в почти невъзможна задача, което е причина да гледаме все повече съдържание в домовете си.

Именно заради това YouTube подготвят интересно предложение на своите потребители. Най-популярната видео услуга в интернет ще предостави интересната възможност да гледаме безплатно първите 19 филма от франчайза в своите профили. Това е възможно благодарение на договорка между Google и MGM, които държат правата за Джеймс Бонд.

Въпросните продукции ще бъдат ъплоуднати във „Free To Watch“ секцията на YouTube и ще могат да гледат свободно от милиони потребители, информира Engadget.

 

 

Селекцията ще обхване екранизациите за Джеймс Бонд, които започват с Dr. No (1962) и завършват с The World Is Not Enough (1999). Toва означава, че ще можете да се насладите на класически ленти, които включват почти всички актьори, изиграли популярния персонаж. В това число влизат Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън и Пиърс Броснън.

Ако искате да се насладите на новите филми от франчайза, в които участва Даниъл Крейг като Casino Royale и Quantum Of Solace ще трябва да се доверите на други платформи като Netflix. В заключение ще отбележим, че премиерата на предстоящия филм, който ще бъде 25-тото заглавие за Джеймс Бонд е на 2 април 2021г.