Как да си направиш сандвич за $1500 само за 6 месеца

Да си сготвиш нещо от нулата означава различно нещо за различните хора. За някои това значи да отидат в плод-зеленчука и да си купят свежи съставки. За други значи да не посещават витрината със замразените храни.

За Анди Джордж (Andy George), водещ на шоуто „How to Make Everything“ („Как да направим всичко“) означава шест месечна работа и изхарчване на 1500 долара.

Те са били изразходвани за създаването на зеленчукова градина, за извличане на сол от морска вода, правене на сирене и убиване на кокошки.

И всичко това, за да може да отхапе от сандвич, направен „от нулата“.

След цялата дейност по създаването на този пилешки сандвич, бихме очаквали той да е най-хубавото нещо, което Джордж някога е ял. Бихме очаквали на всяко семейно събиране той да разказва за това как е ял „истински“ сандвич. Бихме очаквали сандвичът да е толкова добър, че създаделят му да обмисля да прекара други шест месеца и да похарчи други 1500 долара, за да си направи още един. Нищо от това обаче не се случва.

„Не е лошо. Това е всичко. Не е лошо. Шест месеца от живота ми за „не е лошо“. О, да!“ – това е коментарът на Джордж в следващо видео, което показва неговата реакция и тази на близките му, когато опитват сандвича, направен „от нулата“.

Коментари