5 грешки, които правим спрямо жените

Мъжете сме най-добри в почти всичко, познато на този свят, но в едно дори кучето ни се справя по-добре и то е в разбирането на жените. Прочетете 5 от най-грубите грешки, които почти всички ние правим, спрямо жените.

  1. Добрият тип – В природата ни е да сме по-мили с нежния пол. Лошото е, че те са свикнали с това.

    Жените получават комплименти постоянно. Едни са мили, други груби, трети са стереотипни. Няма точна формула за успех. Тя или те харесва, или не, пък дали ще се държиш, като гъз е все тая. Важно е само, ако ще си добрият тип, да не допуснеш да станеш „приятелчето“. Като се запознаете, дръж се добре в продължение на 1-2 пъти, след което заяви намеренията си. Така ще си спестиш попадането във „френдс листата“ и ако те отбие, все тая, но, ако я заинтригуваш, ще е супер.
  2. Приближаваме се смутено – Никой не харесва смотаняците! Или поне никой не иска да спи с тях. Не е нужно да отидеш и да ѝ кажеш, че искаш да я ч*каш, но не гледай в земята, когато ѝ казваш „Здравей“! Усмихни се, изправи се, говори освободено. Тя е просто човек. Дали ще е най-голямата звезда от шоубизнеса или момичето от местния магазин, няма никакво значение. Една усмивка и две благи думи, могат да топят ледове.
  3. Засипване с милиони въпроси – Да, въпросите са хубаво нещо, както и друг път съм ви споменавал. Всички жени обичат да говоря за себе си, но нека разговорът не се превръща в интервю за секс партньор. Нормално е да се интересуваш повече от нея и да я питаш разни клиширани неща, но бъди готов да отговаряш и ти на въпроси. Следвай логиката. След като научиш каква музика харесва, сподели мнението си по темата. Запитай я за любим изпълнител, ходи ли по концерти, а не „Ясно, харесваш рок, а как се казва селото на баба ти?“ Ъъъ, пич, слушай отговорите, а не си изчитай само въпросите.
  4. Не спираме да говорим – Дърдорковците не се харесват много, много. По-добре е, отколкото да мълчиш, като пукал, но не с много. Бъди загадката за нея, която да иска да разплете. Мъжете се впечатляваме от физическите дадености, докато жените се заинтригуват най-много от съдържанието. Накараш ли я да си задава въпроси сама на себе си за теб, значи си я заинтригувал и си крачка напред. Ще дойде моментът, в който ще си кажеш всичко, но нека не е в рамките на половин час, докато кафето още не е изстинало.
  5. Игнорираме приятелите ѝ – За мен това е една от най-големите грешки, които можеш да допуснеш! 50% от мнението ѝ се формира от приятелите ѝ. Запомни го и се съобразявай с това. Не се опитвай да я откъсваш от тях, защото те я познават по-добре и имат далеч по-голямо влияние върху нея. Ти на този етап си говорещият пенис, който е тук, за да задоволи една от многото ѝ нужди. Тя разчита на близките си, за да види дали ставаш и за останалите милион неща, от които се нуждае.