15 странни неща, които жените обичат да правят след секс

Жените си падат по ритуалите преди и след секс. Часовете прекарани пред огледалото и в банята ще ви се сторят нормални, когато прочетете за някои от най-странните им навици след обмена на течности с вашата персона.

  1. Пишкане – Не е мит, че жените обичат да се гушкат след секс, но никога не бива да се прекалява, защото те задържат малко по-трудно поривите си за уриниране. След като и двамата свършите, поцелувайте се, помачкайте се там 4-5 минути и я пусни, за да може да отскочи до онова място.

  2. Целувки след фелацио – Ей, това много го мразя! Ама пък те го обичат! Не знам защо, но повечето жени бързат да те целуват, след като преди секунда са обвили с устни най-ценното ти. Обичаме го, но по приятелски. Здрависваме се, ходим по жени заедно, но до там. Идва ми малко педи, ако вземем и да се целуваме с него, макар и така индиректно.
  3. Питат дали си имаш приятелка – Добре, бе, сливи ли има в устата, та чак сега питаш?! Очевидно е нямало значение преди, защо трябва да има сега. Ако отговорът е „Да“, какво?
  4. „Вече гаджета ли сме?“ – Ако ставахме гаджета с всяка жена, с която спя, до сега да са ми побелели косите отдавна. Ама, какво да ѝ кажеш, когато все още изпитваш дефицит на кръв в рационалните части на мозъка…
  5. „Да не ме зарежеш на сутринта?“ – Девойко, запознали сме се преди 2 часа и дори сега не се сещам за името ти. Какво ще правим на сутринта? Освен, ако не искаш пак да го направим, тогава и за двама ни ще е по-добре, ако не ме видиш повече.
  6. Сравнения, сравнения, сравнения – Да, мъжете обичаме да се съревноваваме, но само, ако знаем, че ще спечелим. Или ни казвате, че сме прероденият Казанова, или най-добре не започвайте темата.
  7. Гнусят се от спермата ти – Сексът не е за гнусливи хора! Кога някои жени ще разберат, че човешкото тяло произвежда какви ли не гнусни течности, с които просто трябва да се примирим. И на нас не ни е ОК, когато ни хвърляте влажните гащички върху главата, ама си мълчим, нали?
  8. Смях – Няма как да не си забелязал, че голяма част от партньорките ти просто започват да се смеят след секс. Лошото е, че не винаги е от добрия смях, а от онзи подигравателния…
  9. Планове за бъдещето – Най-добрият бъдещ план е да ни сготвите закуска, но не! Сватба, къща, деца… Как ти беше името отново?
  10. „Ще ми платиш ли таксито, че съм си забравила портмонето?“ – Ей, много мразим авантаджийки! Ама, за да се махнат, какво да се прави? Вадим и плащаме.
  11. „Какво има за ядене?“ – Това май всички го правим. След секс се огладнява и е хубаво да има нещо мазничко за възвръщане на силите.
  12. „Утре какво ще правим?“ – Кога?! Нали си имаше работа? И сега какво ще я правя? Ще трябва да ѝ слушам глупостите ли?
  13. „Никога до сега не съм постъпвала така?“ – Хайде, хайде, знаем ги тези мухабети. И аз разправям на хората, че се пазя за първата брачна нощ.
  14. Гълтат хапче „Анти бебе“ – Адмирирам с две ръце! С презерватив или без, не искам да получавам странни sms, докато шофирам по магистралата.
  15. Плач – Едни се смеят, а други очевидно плачат. Най-гадният въпрос е „Защо?“, но без него не може. Едва ли ще получиш отговор, но, ако не попиташ, ще ти издере очите в съня.