Как да впечатлиш жена like a Boss

TheMainline не ти казва какво да четеш, той само ти дава избор.
Наблюдаваме тенденциите в мъжки и женски издания, където тече някакво състезание за това, кой ще даде най-вървежен съвет относно вечната драма – мъже vs жени. Разбираемо е, имайки предвид важността на тази тема в живота на всеки един от нас. Обаче, те не подозират, че TheMainline тази битка вече я е печелил и пак ще я печелим, защото не използва заучени фрази и мисли от разни сериали и романи.


Ние имаме опит с жените! Пробвали сме се със стотици жени по света ! Но нека не се хвалим напразно. Ще ти нахвърлим няколко съвета, а когато решиш, че твоите методи не действат, и ако все пак използваш някои от нашите, ние ще те чакаме тук за да разказваш истории.
Има си някои основни правила и ред, които искаш не искаш ще трябва да следваш независимо от нагона.

1. Разбери коя е тя
Повярвай, по-добре е когато проучиш малко мацката. Когато казваме „проучиш“ не означава да я следиш една седмица и да залягаш в храстите. Ще дадем приемер за да разбереш за какво говорим.
Влиза някаква мацка в заведение. Ти решаваш, че това е тя – любовта на живота ти, жената, която ще намачка чаршафа ти и т.н. Огледай се малко. Може да е дошла с гаджето си, може и да е на женско парти и изобщо да не й е до мъже, абе, може да има сто причини, заради които да не ти пусне.
Бъди внимателен в наблюдаването. Ако забележиш, че е доста известна в заведението, можеш да поразпиташ бармана за нея. Запомни едно – барманите знаят всичко за всеки, ако са чести клиенти.
Ако си направил всичко това, можеш да отидеш и да й се представиш.

2. Винаги изглеждай добре
Външният ти вид не говори за теб, той направо крещи. Това е нещото, което ще те матира още преди да си казал шах.
Лично аз много се забавлявам на пичове, които в стремежа си да изглеждат супер cool, изглеждат нелепо. Това се получава, когато носиш дрехи, които по никакъв повод не се връзват с мястото където си. Все едно да отидеш на плаж с официален костюм. Същото е!
Обличай се тематично. Това ще й подскаже, че не си се барнал само заради „събитието“, а просто държиш на външния си вид.
Да предположим, че до тук си ок. После идва една също толкова важна част – походка и поведение. Да, човече, и това е важно! Ако само тънка мисъл на съмнение се прокрадне в теб, това ще бъде началото на края – със сигурност. Жените надушват неуверените мъже от километри.

3. Търси контакт с очите
Това е нож с две остриета. Даваме ти го като съвет, но трябва да бъдеш изключително внимателен с това. Представи си, че държиш граната с махнат предпазител и ако леко му изпуснеш края… това е.
В единия случай ще изглеждаш като човек, който все едно владее телекинеза, а в другия, мъж, който ясно показва, че има интерес към някоя газела. Сам избираш от кой тип да бъдеш. Не се вторачвай!

Това звучи просто, но на практика си е цяла наука. Ако човек не умее да управлява вербалните знаци, които излъчва при всяко свое действие, може много лесно да се оплете в думи и знаци. От устата ти излиза едно а тялото ти говори съвсем различно нещо. Мисля, че разбираш за какво говорим.

4. Направи страхотно влизане
WTF ?! Това си мислят повечето жени, когато при опита си да се запознаеш с тях, казваш някаква тотална глупост, която дори не е смешна.
ЗАБРАВИ клишираните фрази като: как си, какво прави, търсиш ли си компания и т.н. Казваме ти, това е обречена кауза. Жените са програмирани автоматично да отсяват този тип мъже.
Номерът е да направите силно впечатление. Може да бъде нестандартен въпрос (внимавай да не я обидиш) или нестандартно действие. От мястото където се намирате ще прецените какво да бъде.
Говорейки за нестандартните въпроси, имайте предвид, че темите за секс не са от тях. Дори напротив. Толкова са клиширани, че чак са се превърнали в клише на клишето. Дори този материал би бил по-интересен разговор.

to be continued…