Теорията на Айнщайн е грешна, според самият него

Нови разкрития на историци показват, че Алберт Айнщайн е извел известната си формула E=mc2 по погрешка. Новооткритите документи доказват, че световно известната теория според самият Айнщайн е плод на чудовищно объркване. В записките открити, че в офиса на Алберт, физикът описва как е имал нещо съвсем различно предвид, драскайки си една сутрин, върху лист хартия. Тогава разлива чаша кафе, намазва го с коректор и го предава по този начин.

След злощастният случай и последвалото му награждаване с Нобелова награда Айнщайн изглеждал видимо потиснат. Според спомените на роднини на колеги на известния физик, Алберт често се возел замислен нагоре-надолу в асансьора, твърдейки че измерва ускорението. Винаги държал в ръка часовника си и когато го питали дали чака с нетърпение да си тръгне от работа, той отвръщал, че мисли за забавянето на времето и смазващата гравитация. По всичко изглежда обаче мрачните размислите на Айнщайн били провокирани от тъмната тайна, която пазел.

Явно въпросната грешка с формулата е и в основата и на известната Теория на относителността, с която Айнщайн учтиво се опитал да намекне на своите колеги-учени, че няма нищо абсолютно вярно и нещата много зависят от гледната точка. Геният всъщност искал да им покаже, че тяхното виждане за известната формула може би и по всяка вероятност е грешно, тъй като той имал нещо съвсем различно предвид.