Bedroom Premium Club събра родния елит за старта на сезона с Week long opening party

Няколко дни след края на успешния сезон на Bedroom Beach един от най-добрите софийски клубове отвори отново врати за своите почитатели. С обновен луксозен интериор и с озвучителната система L-Acoustics, на която са се доверявали самите Роби Уилямс и Мадона, Bedroom Premium Club посрещна хиляди гости от цялата страна. Легендарният физик д-р Кристиан Хайл, който е основател на бутиковата френска фирма L-Acoustics, създава набор от професионална озвучителна техника, която със своeто качество става неразделна част от турнетата и концертите на едни от най-популярните имена в музикалния шоубизнес. От новия сезон с внушителния саунд може да се похвали и Bedroom Premium Club, единственият клуб в страната, който притежава уникалната озвучителна система.

1

Денят на откриването 9 септември премина под слогана „День победы“ – едно иронично намигване към събитията в българската история отпреди седем десетилетия. За преобразяването на Bedroom Premium Ladies стои дизайнерът Донка Боева, а за хореографията им – Галина Христова. На диджейския пулт застанаха DJ Big D, FOXXY и 2 Lica MC.

Представители на бизнеса, политиката, спорта, артистичните и музикалните среди уважиха събитието. Сред гостите бяха певиците Михаела Филева и Поли Генова. Поли изненада всички с екстравагантна прическа и не спря да купонясва с Елена Петрелийска от предаването “Мастър шеф”. Актрисата Елен Колева се похвали, че е готова с дебютната си книга с поезия. Заедно с нея се забавляваха певицата Теди Кацарова и оперният певец Ганчо Бояджиев, който е ученик на Гена Димитрова. Футболната легенда Даниел Боримиров и състезателка по мотоциклетизъм Силвия Радулова също бяха забелязани на откриването, но в отделни компании. Олимпийската шампионка Тереза Маринова избра Bedroom Premium Club, за да отбележи рождения си ден. На 11 септември лекоатлетката събра и почерпи свои близки приятели, сред които бяха забелязани Галина Христова (Галя от балет Сатен) и Аксиния.

2

Сред присъстващите бяха още „Мис България 2012” Габриела Василева, моделките Мадлен Иванова и Меги Николова, Калина Паскалева, Анджи, Деси Зидарова.

На 11 и 12 септември Bedroom Premium Club се оказа тесен за своите почитатели. Двете тематични шоу програми Sparling Sex Appeal и Your favorite sin бяха твърде смели дори и за най-разкрепостените, а Bedroom Premium Ladies – изключително предизвикателни.   Представете си бляскави момичета, окъпани в злато, които се движат в перфектен ритъм и привличат вниманието. Гостите – обладани от златна треска и сексапил. Каквото помислите, ще уцелите право в целта – любимият грях е трудно постижимият. Разкайващи се грешници и монахини разголват фантазиите и провокират. Две нощи на греховното изживяване.

3

По време на четиридневното парти се редуваха диджеите Dimo BG, Andrew, Mascota и D-Trax. До края на годината зад пулта на Bedroom Premium Club се очакват да застанат освен познатите имена като испанският диджей Ruben Alvarez, британката Rae и унгарците от Crazibiza, така и нови.

4