Мъжки хороскоп

Ударила ме е склерозата и направо забравих да ви кажа какво ви дебне зад ъгъла тази седмица! Простете ми, за дето така съгреших! Дано през последните 24 часа не се страдали от моята грешка! Бързам да я поправя.

  • Овен – Седмицата ти ще е сложна, като решенията за бежанската вълна към Европа. Ще ти се наложи всеки ден да избираш без да знаеш дали си прав или не. Дано само изборът ти да е между русата и черната, че тогава винаги ще да си взел правилното решение.

  • Телец – Подаръци ще има за всички от сърце, само не и за теб, защото именно ти ще ги раздаваш. Ако си учител, ще пишеш само шестици на входните нива, ако си лекар, ще лекуваш без пари, ако си контрола в градския, ще си стоиш у вас.
  • Близнаци – Братле, ако тази седмица не слезеш малко на земята, вярвай ми, ще се сгромолясаш, като образователната ни система. Малко по-реалистично мислене и самокритика и всичко ще си дойде на мястото.
  • Рак – Ако русата мацка от лотарията не ти е звъннала още, за да ти каже, че печелиш 100 000 лева или пък сърцето ѝ, значи утре е денят. Съжалявам, че сега няма да можеш да спиш няколко дни от вълнение, ама какво да се прави. Прави малко упражнение, за да не се изложиш пред камерите и пред майка ѝ и баща ѝ, че 100% ще искат да видят какъв е бъдещият им зет.
  • Лъв – Говоря си от одеве със звездите и те през повечето време ми казват само лоши неща, а пък аз им казвам, че не искам да слушам повече. Заплашиха ме, че ще поканят Башар Рахал, да води хороскопа вместо мен и склоних, какво да се прави. Та, да знаеш, че нищо хубаво не те чака. Дори Шампионската лига няма да те утеши.
  • Дева – През последната седмица за девите се очакват малко трусове след готините предходни. Жената ще иска малко време насаме, за да помисли, а пък теб на пръв поглед ти е все тая, защото уж си на гребена на вълната, ама не си вече, да знаеш.
  • Везни – След стотиците левове похарчени за раници, якета и маратонки по чавето, което ще изпращаш в първи клас, е време за затягане на коланите. Почвай да обираш брошурите от пощенската кутия, че ще ти се налага да търсиш някоя и друга промоцийка на банани и домати.
  • Скорпион – Помниш ли с какво се скарахте с майка ти миналата седмица? Да, и аз не помня, макар че тя май ми се оплака, като си ѝ затворил телефона. Нищо, аз я успокоих и ѝ казах, че ще ти мине. Ако ти е така, обади ѝ се, да я питаш как е, че тук от няколко дни ѝ е тъжно.
  • Стрелец – Сила, брат! Тия 7 дни ще изкъртиш кочината направо. На тотото ще върже, ще биеш на мача с децата пред блока, твоите ще спечелят в Лига Европа в други ден. Направоооо… лудница ще е тази седмица!
  • Козирог – Отдай се на безразсъдство и това е, какво му мислиш толкова? Искаш да поканиш у вас яката колежка, на която всички ѝ се точат? Давай! Нищо, че си метър и шейсет с вдигнати ръце и лупите на очите ти покриват половината ти лице. Тъкмо ще закриват младежките пъпки, които си носиш още от абитуриентския бал от 97-ма.
  • Водолей – Сипвай, бармане, до горееееее! Как приятно захладня, направо всеки ден ще да е петък вечер. Алкохол, цигари, наркотици, проститутки… всичко, човек! Натискай и не му мисли. В най-лошия случай ще вземеш да пукнеш и ще се свърши.
  • Риби – Егати мишото сърце! Давай малко по-смело, бе! Какво си се напрегнал, като маймуна над кокосов орех?! Ако много му мислиш, накрая до никъде няма да я докараш. Дерзай, пък резултатите все някак ще дойдат.