Как да стимулираме „гъделичника“ най-добре

Според проучване, най-търсеното в Интернет, в категорията „Секс“ е свързано с „гъделичника“. Но какво е нещо което не знаем за тази част от женското тяло?

Клиторът е по-голям от колко си мислим, дължината му е около 10 см и покрива цялата вагина. Как да го стимулираме най-добре, за да доставим на половинката си максимално удоволствие. В тази статия, ще ви информираме за три ефективни начина по които да стимулирате тази чувствителна зона при жената.

 Намерете най-чувствителната зона

Повечето се насочват към „главата“ на „гъделичника“, но в действителност тази част не е най-чувствителна. Най-чувствително е качулката която я покрива. Там има една точка, която ако успеете да я достигнете, я стимулирайте с леки и нежни движения. Трябва да сте много внимателни, защото е доста чувствителна зона. Точката се намира, между „главата“ и „качулата“, точно под кожата която покрива „гъделичника“.

 Не забравяйте за хълмчето

Първото което трябва да знаете е, че клитора има триъгълна форма. Започва от венериния хълм и стига до края на вагината. Стимулирайте с леки движения хълмчето, точно над „качулката“. Ако натиснете малко с длан хълмчето, че намерите точката от която започва клиторът. Така, че поставете дланта си на венериния хълм и насочете пръстите си към вагината й. С длан може да натиснете малко, но с пръстите трябва да бъдете изключително нежен.

 Стимулирайте стените

Стимулирайте стените на вагината. Там се намира останалата част от „гъделичника“.  С плавни движения масажирайте стените на вагината. Това е най-лесният начин да възбудите една жена. Благодарение на тази стимулация, ще събудите и G точката й.

Пълната стимулация, описана в трите точки, ще доведат жената до клиторен оргазъм, силна възбуда и желание за секс.