Бивш левскар изпусна секси гадже

Смятаната за една от най-стабилните двойки в българския футбол Пламен Димов – Благовеста Бонбонова изненадващо се разпадна. Двамата се разделиха след близо осемгодишна връзка, информира „България Днес“. Краят на отношенията им настъпва скоро. Причината не е ясна, но близки до вече бившата двойка споделят, че вината е на футболиста.

View this post on Instagram

„Ще ти кажа една тайна… Морето е като любовта. Дори ти да си тръгнеш от него, то не си тръгва от теб. Знаеш ли защо ще се връщаш при него непрекъснато? Защото ти дава тишина, за да си чуеш отговорите. А любовта винаги е правилният отговор. На всеки въпрос под това небе. Единственият правилен. Още по-голямата тайна на любовта е, че самата тя е едновременно и въпрос, и отговор. Защото е отделна енергия, отделен елемент от нас. Със собствен разум и воля. Не тя живее в нас, а ние в нея. И докато тя не реши да си тръгне от нас, ние сме безсилни да спрем да обичаме. „Живот в скалите“, глава „Марина“

A post shared by Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova) on Jul 13, 2020 at 12:54am PDT


„Вече не сме заедно с Пламен“, признава една от най-сексапилните родни дами пред изданието.Благовеста Цакова, известна в светските среди като Бонбонова, и футболистът на казахстанския Окжетпес започнаха връзката си през есента на 2012 година. До тази пролет двамата бяха неразделни, като половинката на Димов го подкрепяше от „Герена“ до Казахстан. Заради пандемията от коронавирус тя не успява да замине сега, а ето, че последва и новината за раздялата им.