Останете в леглото за 70 дни, а НАСА ще ви даде 18 000 долара

Най-накрая мечтата на всички мързеливци се сбъдна. Поговорката „който не работи няма да яде“ губи своята мъдра стойност, след като екипите на НАСА стартираха нов проект, който включва изследване сред група хора.

Въпросната група хора трябва да правят само едно единствено нещо и то е, да не стават от леглото.

Страхотна идея, нали ? Експериментът трае 70 последователни дни, в които не трябва по никакъв повод да ставаш от леглото. Участниците в изследването могат да използват компютри, смартфони, четене на книги и всякакви други неща за да уплътнят времето си прекарано в леглото.

От НАСА обявиха по-рано тази година, че всеки участник ще получи внушителната сума от 18 000 долара за целия период на експеримента.

Идеята на това проучване е, как тялото на човек би реагирало ако прекара дълго време в космоса, при силно ограничено движение.

Така че, ако ти си безработен, а нямаш и желание за работа (като нас), това е твоята длъжност. Побързай да се свържеш с НАСА и участвай в проекта. А ако $18 000 ти се струват малко за този период от време, то значи не познаваш парите.

Ние вече пътуваме към базата на НАСА. Пишем ти този текст в знак на солидарност, че си фен на TheMainline и да не се чудиш, ако идните дни пускаме по-малко материали.

Коментари