Партито снощи беше в Bedroom

На емблематичната дата 9 септември снощи бе открит новият сезон на Bedroom Premium Club. Организацията беше отлична, заведението препълнено, хората се забавляваха, момичетата танцуваха, мъжете зяпаха и на практика всичко беше точно така, както трябваше да бъде.

Заведението претърпя доста промени по интериора си, за да успее да отговори на очакванията на своите клиенти, а именно да е един от най-готините барове на Балканите.

От пулта звучаха някои от най-надъхващите трапове до едни от най-популярните Hip-Hop и R&B парчета.

На този фон имахме възможност да гледаме как съблазнително кършат снаги девойките от Bedroom Premium Ladies. За тях се носят легенди, които, ако питате мен, са си самата истина. А истина е, че са толкова сексапилни, че бихме танцували с тях дори на хармониката на Енио Мориконе.

Звукът идваше от напълно новите колони на L-Acoustics, които в комбинация със светлинното и димно шоу правеха атмосферата наелектризираща.

Онези от вас, които за пръв път ще имат възможност да встъпят в предверието на рая, трябва да знаят, че са изпуснали много през последните години, но пък за сметка на това ще имат възможност да наваксат пропуснатото в следващите месеци.

От Bedroom Premium Club ни уверяват, че са планирани поредица от готини партита, на които със сигурност ще присъстват някои от най-големите родни звезди, които ежеседмично избират именно това място, за да направят вечерите си специални.

TheMainline препоръчва всеки, които е изпитвал колебания, да ги преодолее, защото с Bedroom изборът винаги е правилен.