Седмицата на клубовете

Лятото си замина, хората се върнаха от морето и балканите, а нощните заведения в София отварят отново врати за новия си сезон.

Ние от TheMainline ще се опитаме да направим една рубрика за вас, с която да ви информираме къде и кога ще се състоят най-яките партита в нощна София, а всяка седмица ще се опитаме да ви издаваме вътрешна информация от най-якото сред тях.

Ще ходим на най-различни купони в името на журналистиката, за да ви казвам къде е било супер готино и да съжалите, че не сте го избрали за своята дестинация.

А сега искам да представя на вашето внимание част от клубове, които готвят откриване през следващите няколко дни, за да можете да се обади и да си направите резервации.

  • Tiffany Sofia – Един от най-старите клубове в София се завръща от лятната си отпуска, за да отвори врани за вас с обновения си интериор и дизайн. Това, което са обещали, че ще запазят, са яката музика, дивите партита и не на последно място – яките мацки и пичове, който танцуват, за да се включват във вашия купон. Tiffany отваря врати на 11 и 12 септември с едно двудневно парти, на което ще присъства половин София.
  • Bedroom Premium – Софийският Bedroom е избрал една емблематична дата, за своето завръщане в столицата – 9 септември. Тази сряда се очертава да е много горещо в центъра, като част от най-известните и красиви личности ще бъдат поканени, за да бъдат на първото парти за новия сезон в мястото, където София се буди и заспива, а именно Bedroom.
  • PM Club PM не е затварял, за да отваря врати, но това не го прави по-малко атрактивна дестинация. Даже напротив – PM бе едно от малкото места, които поддържаха огъня в София, докато половината държава беше на морето. Тази седмицата партитата не секват и се очаква с всеки изминал ден купона да се засилва в един от най-атрактивните клубове на Балканите.
  • Sugar ClubSugar също не са си мислели, че лятото ще им е слабо и точно по тази причина оборотите никога не са спадали при тях. Всички знаят, че там е мястото, ако искаш да слушаш готина черна музика и статуквото по нищо не личи да се променя.

Ще запазим в тайна къде ще се появим ние, но спокойно можете да ни очаквате на всяко от тези места. Единственото, което искаме от вас, като се срещнем, е да си изкарвате супер яко и да искате да се снимаме, защото най-вече ще залагаме на снимките. Да знаете, че ще са супер аматьорски, защото искаме да уловим истинските ви емоции, а не подправените с фотошоп напудрени измишльотини, на които сме се нагледали във facebook. Хайде и до скоро!