Най-добрите безжични шумопотискащи слушалки за работа от вкъщи

В съвременния бизнес свят, в изпълнената с много предизвикателства  среда често се налага да се работи постоянно вирутално с хора в отдалечени райони.

Ето защо от ZDNet предлагат списък с най-добрите модели безжични шумопотискащи слушалки  за отдалечени разговори и конферентни връзки, от които могат да се използват докато работите от вкъщи. 

Различните модели предлагат различни предимства, независимо дали това са опции за гласово активирани контроли, избор между активно и пасивно шумопотискане, или цени. В този списък със сигурност ще намерите нужното независимо дали работите в офис с отворено пространство, или искате единствено да заглушите шума около себе си.

1. Logitech Zone Wireless

 

Zone Wireless са Bluetooth слушалки, предлагани от Logitech. Потребителите могат да ги свързват към персонални компютри и мобилни устройства едновременно в рамките на около девет-десет метра.

Слушалките могат да се настройват чрез придружаващото я приложение Logi Tune и са съвместими с Microsoft Teams, Skype for Business, Google Voice, Zoom и други приложения, включително Jabber, BlueJeans и GoToMeeting.
Бутоните могат да се използват за контрол на активно отменяне на шума, започване или прекратяване на разговори, възпроизвеждане на музика и Bluetooth сдвояване.
Zone Wireless са леки, имат очакван живот на батерията от 14 часа време за разговори, поддържат  безжично Qi зареждане и се предлагат с кожени подложки за ушите.

Включеният микрофон използва технология за изолиране, за да отдели гласа ви от фоновия шум, а контролите за звука могат да се използват за модулиране на гласа ви до желаното ниво.
Предлагат се в три ценови варианта: стандартна безжична слушалка за $ 229, Wireless Plus за $ 259, която се предлага с USB приемник, който може да свързва до шест периферни устройства на Logitech – в това число мишки и клавиатури до 10 метра далеч – или MSFT Teams Zone Wireless ($ 229), създаден специално за потребители, които използват Microsoft Teams.

2. Plantronics Voyager 8200 UC

 

Plantronics Voyager 8200 UC е корпоративно устройство, което се фокусира върху намаляването на шума в откритите офис помещения.
 UC-сертифицираният Voyager 8200 е най-подходящ за потребители, които трябва да сведат до минимум смущения, причинени от бъбривост около тях.

Доставчикът е включил двупосочни всенасочени микрофони с технология за цифрова обработка на сигнали (DSP), предназначена за оптимизиране на гласа ви, като същевременно намалява фоновия шум, а също така е въвел функция „анти-стрес“, която по време на разговори ще открие и премахне внезапните увеличения на сигнала.
Активното премахване на шума може да бъде персонализирано в зависимост от предпочитаното от потребителя ниво. Бутоните могат да бъдат избрани за отговаряне или затваряне на разговори, пускане на музика и заглушаване или включване на микрофона.
От Plantronics казват, че можете да очаквате до 24 часа време за слушане и 20 часа време за разговори. Слушалките се зареждат чрез включен USB кабел.

Поддържат Skype for Business, Microsoft Lync и други приложения, включително Avaya и Cisco. Слушалките са съвместими с персонални компютри, мобилни устройства и телефони с активиран Bluetooth.
 Plantronics Voyager 8200 UC може да се закупи за $ 379.95 в черно или бяло, както и в Bluetooth и USB-C варианти.

3. Jabra Evolve 75

 

 

Jabra Evolve 75 е безжична слушалка с Bluetooth, а наушниците са с изкуствена кожа.

Те са най-подходящи за офис среда, когато на потребителите може да се наложи да отговарят на повиквания от клиенти, докато слушат колегите си. За целта слушалката включва контроли за силата на звука отстрани и функция, при която задържането на наушника на лявото ухо позволява на потребителите да чуят външния свят
Има и полезни червени светлини „не безпокойте“ от двете страни, когато потребителите са на повикване. Тези интегрирани светлини могат да бъдат настроени да се включват автоматично или да разчитат на ръчно управление.
Jabra Evolve 75 може да поддържа двойна свързаност и е съвместим с различни настолни телефони, софтуерни телефони, компютър и мобилни устройства. Слушалките са сертифицирани за различни приложения, включително тези, предлагани от Avaya и Cisco, а също така могат да бъдат избрани като версия, оптимизирана специално за Skype for Business.
Bluetooth разклонителят позволява на потребителите да се разхождат на разстояние до десет метра от свързани устройства, без да нарушават свързаността.
Jabra Evolve 75, без стойка за зареждане, може да бъде закупен за $ 293. Ако искате стойка за бюрото си, пакетът ще струва $ 346.

4. Plantronics CS500

 

 

Plantronics CS500 е премиум DECT система за слушалки, подготвена за офис употреба. Безжичното устройство се счита за една от най-леките DECT опции, налични в момента и е най-подходящо за тези, които търсят повече производителност на работното място.
Управляващ до 100 метра от своята базова станция, CS500 позволява на потребителите да избират между тесен или широколентов обхват, а когато слушалката е близо до станцията за зареждане, слушалката автоматично ще влезе в режим с ниска мощност, за да спести енергия.
За увеличаване на функционалността на слушалките, в едно и също повикване могат да бъдат включени до три допълнителни слушалки. Основният модел Plantronics CS500 е на цена от $ 319.95. Ако искате да включите функции за намаляване на шума, цената е 399,95 долара.

5. Logitech H390

 

Невинаги е възможно да се снабди голям екип със слушалки, които струват стотици долари на бройка, но ако комуникацията с клиентите е ключова – например в кол център – има налични бюджетни и качествени опции.
Logitech H390 е олекотен модел, оборудван с подплатени наушници, основна технология за шумопотискане, както и вградени контроли за силата на звука и заглушаване на звука.
Тази слушалка е само за USB-A и е съвместима с Windows, MacOS и Chrome OS устройства. Слушалките са „plug-and-play“ и използват кабел за включване. Поради ниската си цена те нямат безжична функционалност или външна батерия. Logitech H390 е идеален за всеки, който търсо ниска цена и се продават на цена от $ 20,99.

 

Вижте 6 съвета за правилно провеждане на видео конферентна връзка