Нестандартни места за правене на секс

Тук ще го карам изцяло на инстинкта си. Не съм чел нищо по темата или поне не съм си формирал мнението в следствие на това. Не съм говорил с никой, макар и не целенасочено. Не съм и искал мнението на хората, а може би трябваше.

И все пак ще ти посоча няколко нестандартни места, на които спокойно може да пробваш да се изч****е и отгоре на това да ви хареса… сякаш има някаква друга възможност.

  • На капака на колата – Стига с това клише – секс в колата. Излез малко да подишаш чист въздух. Птичките ще пеят, вятърът ще ви гали по косите… и по главата дори. Сексът на предния капак на колата може да е много як. Не забравяй само преди това да минеш през автомивката, че не искаш после да имаш получист отпечатък от задник, нали?
  • На спалнята за гости – Там най-вероятно вече си го правил, но все пак за онези, които още се колебаят, ще кажа – давайте! Супер яко ще е да си поканите гости, да ги сложите вечерта да спят там и на сутринта да им сервирате, че предния ден там са се случвали някои неща.
  • В двора на някое училище – Най-добре гледай да е някое, в което те познават, в случай че си навлечеш неприятности с охраната. Сега е идеалният момент да действаш, защото още децата не са започнали с учебната дейност, а времето позволява това да се случи по всяко време на денонощието. Направо си се представям с десетина години по-млад и в същото време не толкова нескопосан, колкото бях тогава. Де да можеше Марийка от съседния клас сега да ми падне. Нищо, ще си го изкарам на тази, която е на пангара в момента.
  • Във входа на блока – Не ти ли липсват времената, когато още не можеше да си позволиш собствено жилище и трябваше да се съобразява, когато вашите не са вкъщи? На мен ми липсват, както и тръпката да избомбиш кварталната „учебна“ жена на стълбите в блока. Цялото това тръпнене в очакване на баба ти Златка да се светне стълбището и да се извика: „Ей, да не разбивате мазетата?!“ Направо се разтреперва, като се сетя!
  • На партито у някой приятел – Няма нищо по-гадно от това да направиш купон и всички останали да правят секс, само не и ти. Да се оправя домакина, уе! Твоята работа, като мъж е да сееш семето си навсякъде и по всяко време, когато е възможно. Спалнята на съквартиранта му има ключ, а ти още се чудиш дали е библейско? Не те разбирам!
  • В пробната на магазина в мола – Колко често си го виждал в разни романтични комедии? Защо смяташ, че е невъзможно, без да си пробвал? Иди, опитай и тогава се върни, да кажеш дали охраната ви е спипала по бели гащи или сте им ги оставили окачени на закачалката за спомен.

Нещо тези нестандартни места взеха да ми се струвал толкова стандартни, че чак сам се плаша от себе си… Къде изчезна онова малко и свито момченце, което всички баби и лели обичаха да щипят по румените бузки? Сигурно съм го изял, имайки в предвид, че съм 95 кила в момента.