Премиерата на Apple iPhone SE 2 (iPhone 9) ще се състои на 15 Април

По всичко личи, че Април ще е месецът на премиерите в в света на смартфоните. Поредната такава ще бъде на така дългоочакваният Apple iPhone SE 2, който както вече сме коментирали в статиите си – има шанс да се появи и по името iPhone 9. 

 

 

Този смартфон има всички предпоставки да се превърне в бестселър, защото ще бъде най-евтиният смартфон на Apple, като ще наследи бюджетният iPhone SE от далечната 2017г. iPhone феновете определено имат нужда от такова устройство, защото не всеки може да отдели от бюджета си няколко хиляди лева за нов смартфон.

 

 

По-рано през годината се смяташе, че смартфонът ще бъде показан по време на изложението WWDC 2020, което трябваше да се провежда в момента, но заради пандемията с COVID-19, то както и много други бе отменено. Последната информация, която получаваме благодарение на Gizmochina е, че премиерата на Apple iPhone SE 2 (iPhone 9) ще се предава онлайн и е планирана за 15 Април. 

 

 

От това което знаем до момента за Apple iPhone SE 2 (iPhone 9)  благодарение на различни течове на информация е, че смартфонът ще има дизайн, наподобяващ този на iPhone 8, но ще има хардуер на iPhone 11. В неговата основа стои чипа Apple A13. Бюджетният смартфон няма да е с прекалено големи размери и ще има дисплей с 4.7″ диагонал.

Стартът на продажбите на Apple iPhone SE 2 (iPhone 9) е планиран за 22 Април, като цената му се предполага, че ще започва от 399$. 

 

Прочетете още статията: Оffice 365 вече ще се казва Microsoft 365