Премиера на AMD Radeon видео картите в DOOM Eternal

По традиция, Digital.bg отделя достатъчно внимание на геймърите. Във видео ревютата ни можете да видите, множество посветени на геймърски лаптопи, хардуер, монитори, аксесоари и друга периферия.Тук обаче няма да ви покажем видео, а ще споделим една новина, която касае тези геймъри, които са пристрастени към DOOM и са любители на видео картите на AMD.

 

От днес геймърите в цял свят могат да изживеят върховата мощ с DOOM Eternal. AMD, Bethesda Softworks и id Software са работили заедно, за да осигурят на геймърите с Radeon карти бързи и поглъщащи изживявания в ролята на DOOM Slayer, в мисията за спасяване на човечеството. Любителите на игри въоръжени с Radeon графични карти могат да разчитат на поддръжка от ден 0 на DOOM Eternal с Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.3.1 с различни функции. 

 

 

Сред тях са водеща производителност при Radeon RX 5600 XT и RX 5700 XT, които предлагат максимални кадри в секунда при 1080p и 1440p резолюции. Radeon Image Sharpening пък е филтър за контрастно-адаптивно изостряне на изображението, за да могат да се виждат по-добре фините подробности, които играят ролята на пасивно предимство в мултиплейър игри, където за геймърите е много важен всеки един детайл. Също сред тези преимущества е Radeon FreeSync Premium, който неутрализира неприятните и понякога фатални накъсвания при игра.

 

 

Към момента DOOM Eternal е налична за настолни компютри с Windows чрез Steam и Bethesda. На разположение е и на тези които играят на PlayStation 4 и Xbox One. 

 

Прочетете още статията: АMD стават все по-предпочитан избор сред геймърите за сметка на Intel