Българинът каза тежката си дума за най-яките цици в света

Направо започнах да оригвам на кърма и пластмаса тук от няколко седмици! Не, че се оплаквам… просто споменавам, за да ми завидите! Разпитах солидна група от мъжки мъжкари, които си падат по пищни женски форми, за да ми кажат на коя чифта цици им харесва най-много. Реших да оставим българките настрана, за да направим изцяло тяхна отделна класация и за това резултатите, които ще видите, включват около педесетина от мацките с най-як бюст в световен мащаб.

Държа да отбележа, че реда, в който ще ги видите, не отговаря на класация от топ 10! Не исках да го превръщам в класация, защото мнозина щяха да ме уличат в манипулация на гласовете. Факт е само, че тези десет красавици събраха най-много гласове.

100% някоя сега ти липсва измежду тях и ме псуваш, но изобщо не ми пука, какво мислиш! Точно в момента предпочитам да си щракам през тях без да обръщам внимание на околния свят.

П.П. Явно българинът почита не само младите и актуални мацорани, но и доказаните сексимволи от близкото и далечно минало. Enjoy!