Изглежда ли добре „патлака“ ти ?

Днес цял ден ни върви на кретении и май ще продължим в тази насока. Една от темите, които винаги са ни озадачавали е „грандиозните“ проучвания и изследвания, правени от някакви си учени в някакъв измислен изследователски център. Чиста загуба на време и средства ако ме питате мен. Обаче не ме питате, затова ще ви запозная и с това проучване на едни швейцарски учени.

Учените явно се вълнуват много от това как изглежда „малкия Джон“ (така ми дойде, може и Пешо“) в панталоните ти. Дори са си направили труда да поразпитат група жени по този въпрос. Накарали ги да съставят списък с най-важните за тях качества у един истински „малък разбойник“.

Резултатът е както можех и да се досетя – покъртително нелеп, като самото проучване. Оказва се, че жените нямат конкретна представа за това, кое точно харесват най-много в един пенис, но въпреки това има класация. За тях била най-важна цялостната визия на мъжкото достойнство. Факт е, обаче, че по-голямата част от жените са се събрали около енда идея, а именно големината, извивката му и още няколко неща. Някои от тях дори са посочили прическата му като най-важна част.

Ако си имаш оголено тролче в гащите, не се притеснявай, според авторката на изследването Norma Ruppen-Greeff жените приемат доста широко понятието нормален и добре излгеждащ член. Което би следвало да успокои мъжете, имащи съмнения отностно достойнството си.

Един съвет ще ти дадем ние от TheMainline, като хора, които са изчели хиляди безумни проучвания, твърдения и теории отностно тези неща – бъди поддържан! Нищо друго не трябва да те вълнува. Удряй по една контра и често го срещай с водата и душ-гела – не сме в средновековието. А сега спокойно можеш да разгледаш снимката, която показва по-ранг класираните части от члена според жените.

1