Око да види, ръка да пипне, език да близне

Седнах онзи ден с две мацки, за да си побъбрим малко на вечната тема – мъже срещу жени. Минахме през най-различни въпроси, като – „Колко време е нужно, за да разбера дали ме харесва? Допустимо ли е аз да правя първата крачка? Харесва ли им на мъжете да правят френска любов? Глупав ли е или не разбира от намеци?“ Може да продължите надолу и да видите до какви отговори стигнахме заедно.

Седнахме в един популярен столичен клуб около ранния следобед, поръчахме си по няколко безалкохолни питиета, изкоментирахме „камилската стъпка“ на сервитьорката и се захванахме с викторината. Първата тема бе дали има някакъв времеви диапазон, за да разбере мацката дали мъжът отсреща я харесва или не.

Позамислих се и не успях да дам категоричен отговор, макар че ми се струва прекалено, ако в продължение на 2-3 месеца само си говорите на общи теми, а той не предприема нищо, та дори и не му личи да си мисли някакви неща. Хубавото е, че поне стигнахме единодушно до отговора, че са нужни около 10-12 дни, за да може хем да сте се поопознали, хем да се встъпи към действие. За това време и двамата ще имате време да сте разбрали презимената си, да сте научили кой каква музика харесва, как обичате да си прекарвате свободното време и може би имената на най-близките членове в семействата ви. Това би било достатъчно, за да може мъжът да се надъха и да разкрие, че не си търси просто момиче за приятел, с което да си бъбри, а интересът му е и физически. А, ако пришпорваш събитията под седмица, си е направо прекалено.

Продължихме нататък с това дали в днешно време е нормално жената да предприема първата крачка. Мнението ми е категорично – да! Мъжете сме се изтощили сякаш от постоянната игра на котка и мишка и имаме нуждата понякога рибата сама да се хване на въдицата, ако мога да се изразя по-метафорично. Имаме нужда от 1-2 намигвания, от 1-2 закачки, та дори и от една покана за среща. Тогава нещата ще се случат толкова бързо и толкова добре, че цялата хамалогия с ухажването ще е прескочена и ще е преминато право на следващия етап с яките преживявания. Не, не ме разбирайте погрешно! Традицията повелява, че една жена е длъжна да ти откаже няколко пъти, преди да се съгласи да излезе с теб дори на обикновена разходка. Мъжете сме доста експедитивни, когато стане въпрос за оригинални изпълнения по отношение на свалката. Е, не всички, защото мнозина продължават да мислят, че е готино да я попиташ в колко часа отварят краката ѝ, но все пак повечето сме малко по-интелигентни от това. Лошото е вече, когато пича не се сеща какво да прави, ако дадена жена е дошла, за да поиска вниманието му. Ето къде се намеси и третата ни тема.

„Глупав ли е или не разбира от намеци?“ Чух една история за един пич тогава, след която стигнах до извода, че е глупав. Но най-вероятно повечето мъже сме глупави в това отношение. Колко от вас са свикнали някоя яка мадама да ви приближава в заведението и да ви покани на танц? Или пък мацката от фитнеса да дойде и да ви поиска номера, за да се чуете по-късно? Убеден съм, че в 9 от 10 случая никой от вас не си е и представял, че съдбата може да е толкова благосклонна. Аз самият не съм и мечтал да седна някъде на по питие и да се появи при мен цицораната от съседната маса, за да поиска да се запознаем. Точно по тази причина смятам, че сме глупави, тъй като малцина са онези, които ще разберат какво иска една девойка, ако ни пише в месинджъра: „Разбираш ли от компютри?“ или „Препоръчай ми някое готино място за петък вечер?“ Повечето ще си отговорим в най-правия текст, за който се сещаме, без изобщо да осъзнаваме, че отсреща направо си просят вниманието ни. Мацката не ни ли каже: „Брат, искам да те ч***м!“ има микроскопичен шанс, да се сетим за какво иде реч.

Бавно, но славно стигнахме и до последния въпрос: „Харесва ли им на мъжете да правят френска любов?“ Ех, Богу, не ги разбирам събратята, които не обичат да слизат на юг, когато са в леглото! Каквото и да си говорим, с магическата пръчка са малко онези, които могат да вършеят в продължение на часове. Да не кажа, че не познавам такива. Легендата гласи, че някъде там тези секс-машини вилнеят на свобода и доставят удоволствие на всяка срещната по пътя си. Но те са друга тема. Та, как може да не обичаме да правим кунилингус?! Народната мъдрост гласи – „Око да види, ръка да пипне и език да близне.“ Аз лично ставам луд, когато видя как мацката над мен се гърчи в екстаз. Направо ушите ми порастват от гордост, ако я накарам да се изпразни на лицето ми. Принципът в сексуалния ми живот е прост – накарай я да свърши първо тя, за да ти разкрие истинските си възможности. В секса няма място за бързане. Или си вършиш работата, като хората, или изобщо не я започваш.

Поуките, които си извадих в края от срещата с двете красавици, е, че при жените никога едно и едно не прави две. Дружно поне достигнахме до извода, че е хубаво да опростяваме нещата в личен план. Харесаш ли си някого, най-добре отиди и му го кажи. Обичаш ли да направиш нещо, стани и го направи. Жена, каже ли ти, че има нужда от помощ с компютъра, значи има нужда от помощ в леглото. Пичове, всички части от пъзела са пред нас, просто трябва да слушаме и да четем между редовете, за да може всичко да си отиде на мястото.