2 идеи, 1 лубрикант, и една страстна вечер

Повечето хора са склонни да използват лубрикантите само като смазка преди проникване, но Емили Морз, (водеща на „Секс с Емили“) казва, че е „огромна грешка“, която може да ви попречи да има още по-горещ секс. Златното правило на Емили е: „Никога не е прекалено, да използвате влажни неща преди и по време на секс“. И преди да раздвижите въображението си, вижте тези два съвета от госпожица Морз, как да имате по-страстен секс с лубрикант.

Първото нещо което трябва да направите е да изберете перфектният лубрикант за вас.

1.Плъзгане по повърхността

maxresdefault (1)

Това е името на една детска игра, в която, по един дълъг найлон има вода, и децата се плъзгат от единия край, до другия. В сексуалната игра „Плъзгане по повърхността“ е малко по различно. Просто сложете найлон върху леглото и се намажете с лубрикант. Когато пробвате различни пози и се плъзгате по найлона, ще изпитате едно невероятно чувство на лекота, което ще ви помогне за по-добър оргазъм. Започнете с мисионерската поза, след това ездачката, така и двамата, ще се намажете с лубрикант, и ще се възползвате от найлона. Въпреки че Морз признава, че това звучи малко странно, тя ни гарантира едно невероятно приключение, което ще изпитат и двата партньора.

2. Масажирайте зърната й

Жената да легне по гръб, а мъжа да намаже ръцете си с лубриканта. Бавно масажирайте женски гърди, като се фокусирате върху зърната.Това е място, което най-вероятно никога не сте мазали преди, но усещанията от лубрикант в тази област ще засилят цялата любовна игра. Масажът на зърната е подобен на клиторната стимулация, и затова, чувството е страхотно.