5 храни, от които ще пуснеш мъжки цици

Най-грозното нещо на света е един мъж да си пусне да му пораснат мъжки цици!

За да се предпазите от най-грозното нещо на света, моля, избягвайте тези 5 храни, които не сте и подозирали, че имат подобно влияние.

  1. Скариди – Скаридите са едни от най-обработваните храни в света с цел да могат да се запазят по-дълго време в отлично външно състояние. Смята се, че 9 от 10-те най-вредни пестицида познати на човека се съдържат в химикалите, които поддържат морския деликатес. Те увеличават драстично съдържанието на естроген във всяка скарида и дори в малки количества е възможно да накарат закърнелите ти млечни жлези да растат.

  2. Пилешко месо – Фталати е химикал, който е създаден, за да имитира естрогена и в началото е бил създаден за терапии, които помагат на жените в опитите, да изравнят хормоналния си баланс. Оказва се в последствие, че може да се използва и в хранителните продукти, но никой не обръща внимание на негативния ефект, който оказва върху мъжкия пол.
  3. Ягоди – По-рано ви споменах за положителния ефект на ягодите върху тялото ви, но се оказва, че не всичко има розова страна. И все пак става въпрос за ягодите, които достигат до вас във вида, в който ги виждате в рекламите. Ягодата, като плод е прекалено нежен продукт и е почти невъзможно да се запази в перфектно състояние, ако не се третира с тежки пестициди. Мнозинството от тях са с високо съдържание на женски хормони, от които идва и повишения риск от пускане на цици.
  4. Месо от супер-маркетите – Всеизвестен факт е, че в големите вериги се поддържа изкуствено вида на месните им продукти. Как иначе си обяснявате факта, че ежедневно виждате прясно охладено месо във витрините им, което дори с просто око се вижда, че надхвърля стотици килограми. Това би означавало, че се правят ежедневни доставки на прясно месо в огромни количества, което е невъзможно. За да изглеждат толкова свежо и апетитно пържолите, които си купувате от такъв магазин, те се третират с препарати, които не просто са вредни, но и влияят негативно на физическите ви дадености.
  5. Бутилките за минерална вода – Винаги проверявайте дали има #7 на бутилката. Научно доказано е, че този тип пластмаса увеличава риска от рак на млечните жлези с до 70%. В най-добрия случай ще пуснете малко гърди, но не от онези хубави, а космати и грозни.