Мъжки хороскоп

Дойде време да ви запозная с новите неща, които да очаквате в периода 31.08-06.09. Предупреждавам, че нещата, които ще ви кажа, са истината, само истината и нищо друго освен истината, щото имам връзки свише и чета утрешния вестник.

  • Овен – Природни бедствия, катаклизми, слънчеви изригвания, вулкани и какво ли още не! Всичко това ще ви се стори, като разходка в парка, когато жената „случайно“ попадне на онези съобщения, които си писа със стриптизьорката от ергенското на брат ти.
  • Телец – Заебавай всичко, защото и една чаша да те накарат да измиеш, няма да се приеме никак добре.

    Всяко твое начинание ще бъде поставяно под въпрос. Запомни, че и козът с „Аз съм главата на семейството“ вече няма стойност, защото жена ти вади повече пари от теб и освен всичко нарочно е оставила мръсно под леглото, за да може да се намърляш, докато ѝ доказваш какъв мъж си и че няма да излезеш изпод кревата.
  • Близнаци – През следващите 7 дни те очакват само разочарования. Комшийката ще се окаже, че ѝ закъснява, а мъжът ѝ ще да се прибира в средата на септември, кокошките на майка ти ще спрат да носят, братовчед ти ще има нужда от алиби, а ти ще спукаш гума на път за вкъщи. И всичко това още до сряда. Не ми се ще да ти казвам от там нататък какво ще те очаква.
  • Рак – Скука… Рутината така вече ще те налегне, че ще ти се иска чак по-скоро да идва лято 2016. Имам една математическа изненада за теб, приятелю – след има-няма 8-9 месеца ще да дойде. В този период всичко толкова ще ти писне, че направо не знам как ще ти минават дните. Тази тъпа седмица се очертава да е най-леката.
  • Лъв – От кога не си се бръснал? Помниш ли как изглеждаше лицето ти без брада? Вярно е, че си лъв, ама дай тази седмица да се вкараш в малко по-прилежен вид, защото Вечерницата ми подшушна, че там някъде имало една жена, която всеки момент би трябвало да изскочи зад ъгъла и да ти каже, че ти си любовта на живота ѝ. Не искаш да се влюби в Чубака, предполага.
  • Дева – Бичи си айляка, майна! Вънка нек’ си вали, теб си ти е добре. В предстоящата седмица всичко ще ти върви по мед и масло. Нищо няма да може да те бутне. Намерили са убити още един камион с хора – съдба. Ще открият живот на Марс – ще ги поканиш на ракия със салата. България ще падне от Норвегия в София – еее, сефте. Продължаваме напред!
  • Везни – Забрави за отборния дух. Време е всичко да падне върху твоите плещи, ако искаш да изплатиш Астрата до края на годината. Ако някой настоява да ти се меси в работата, кажи му, че на вълка врата му е дебел, защото е сам.
  • Скорпион – Ще сереш жълтици, брат! Отивай да теглиш кредит, ипотекирай апартамента, залагай колата и газ към най-близкото казино, защото целият късмет на света е с теб тези дни. Само си остави едно левче за градския транспорт, че току виж съм разчел знаците погрешно.
  • Стрелец – Планове, планове, планове. Грабвай химикалката и тефтера и започвай да си набелязваш следващите цели, защото сега е време за мислене, а утре ще действане. Не си прави труда дори да опитваш нещо повече, защото ще рухне, като пирамида от карти с последния жокер отгоре.
  • Козирог – Вятър и мъгла. Сигналите на твоята зодия са най-тъпите, заклевам се! Не знам сега това на валериански ли е, на клингонски ли е или на марсиански… А бе внимавай, защото, или ще си счупиш крака в някоя шахта на енергото, или ще паднеш в яма с пари… Падане има, ама какво, ще видиш.
  • Водолей – Най-накрая старата ти любов от гимназията ще се върне от чужбина и ще иска да се видите. Аз на твое място, щях да изтегля малко пари от спестовния фонд, за да я заведа на 1-2 ресторанта и на някоя дискотечка. Направи нужното, за да си припомните времената, когато пръскахте дервишовото семе.
  • Риби – В края на месеца си изпуснал вече всички цели в службата и ти е през оная работа какво ще става на съвещанието за септември. Виж там, мини през хоремака, да вземеш една щайга с бира и звънкай на Пешо, да купи 3-4 кила пържоли, та да се съберете една кола народ и да почетете началото на есента с едно вечерно парти на открито. Може на покрива, може и в някое паркче или пък най-добре някъде по ниските места в балкана, че като се напиете да не вземете да измрете от студ.