Какво е да имаш наистина малък пенис?

Колежките от Cosmopolitan САЩ са повдигнали една от най-болните теми за мъжете по света, като са се срещнали с двама души, които не могат да се похвалят с нищо повече от пикало между краката си. Двамата са подложени на кръстосан разпит, за да споделят със света, какво всъщност е да имаш наистина малък пенис. Прочетете как е протекъл разговора.

Въпрос: На колко години сте?

Мъж 1: Двадесет и пет.

Мъж 2: Тридесет и три.

В: С мъже, жени или и с двата пола спите?

М1: Жени.

М2: Жени, въпреки че в двайсетте си години експериментирах и с мъже.

В: Идентифицирате се с малки пениси. Какви размери са?

М1: 10см в ерекция и 4 в спокойно състояние.

М2: 7.5см в ерекция.

В: Кога разбрахте, че сте по-малки от нормалното?

М1: В ранните си години. Когато се преобличахме в съблекалнята на басейна. Тогава бях на 13 и виждах, че пенисите на останалите момчета са забележително по-големи от моя. Направо беше дребничък. Започнах да обръщам все по-голямо внимание на останалите пениси и осъзнах, че разполагам с малък такъв.

М2: Около 13, когато гледах останалите момчета в съблекалнята. Виждайки големите им пениси и косми по пубиса се чувствах долно. Налагаше ми се да си прикриван гениталиите, за да не ме нападнат. Предполагах, че все още се развивам, но накрая и на мен ми пораснаха косми там, когато бях на 15, а пенисът ми си беше все същия размер.

В: Това как ви караше да се чувствате, докато растете?

М1: Срамувах се. Винаги се обличах в ъгъла с гръб към останалите, защото постоянно се страхувах, че някой ще ме види и ще ми се подиграе.

М2: Изпитвах срам и ми се щеше да е по-голям. Не ми се искаше да стигам по-далеч от целувките с момиче, защото мислех, че малкият ми пенис ще ме направи обект на подигравки от съучениците ми, а по-късно и от колегите.

В: А сега как се чувствате?

М1: Наложи ми се бавно да приема, че да имам малък пенис е нещо, върху което имам прекалено малко влияние и трябва да го приема. Все още не обичам да се преобличам пред други мъже и рядко си признавам, че имам малък пенис, въпреки че не съм чак, както когато растях.

М2: Щастлив съм вече, защото развих фетиш към унижението. Имам Twitter акаунт за унижение на хора с малки пениси. Това е фетиш, в който ненадарени мъже биват унижавани и наказвани от доминантни жени. Жените остават облечени, докато мъжете биват разсъбличани или дори гримирани, за да приличат на жени, след което биват принуждавани да правя разни гадни неща, като разни задачи или стриптизьорски танци.

В: От вашия опит, размерът има ли значение за хората, с които спите?

М1: Мисля, че за мен има по-голямо значение, отколкото за тях. И все пак никога не съм докарвал жена до оргазъм само с помощта на проникване. Когато загубих девствеността си, се притеснявах, че партньорката ми ще ми се изсмее и ще си тръгне, като така ще ме откаже от секса завинаги. Когато правехме секс, тя не каза нищо по темата и в хода на цялата ни връзка никой от нас не го спомена. Малко след раздялата ни влязох в акаунта ѝ в MySpace и забелязах, че е провела дискусия с две нейни приятелки, с които се шегуваха, че имам дребен пенис. Бях шокиран и ужасен в продължение на седмици. Тогава реших, че е по-добре да коментирам проблема с партньорката си, вместо да се преструваме, че го няма изобщо.

М2: Да, спал съм с момичета, които остават видимо недоволни и разказват на приятелите си по-късно. Веднъж дори се прибрах с едно момиче от един бар, а тя отказа да спи с мен, когато видя колко малък е пенисът ми. След седмица всички в клуба говореха за това. Бях объркан тогава, но след това започнах да се възбуждам от това, че ми се присмиваха. Ставаше ми готино, когато тези красиви жени знаеха колко малък е пенисът ми и се чудеха дали би ги задоволил, особено в свят, в който жените искат мъже с големи пениси. В допълнение, когато съм във връзка, аз често си фантазирам как партньорката ми изпитва страст към мъже с огромни членове и как ме кара да гледам, докато прави секс с тях.

В: А как се чувствате социално сред другите мъже?

М1: Все още изпитва нуждата да се крия от останалите мъже в съблекалнята. Когато отивам в обществените тоалетни, пикая в кабинките, а не в писоарите. Гадно ми е, че пенисът ми е малък в ерекция, а пък отпуснат е направо нищожен. В мъжкото общество не е приемливо да си с малка пишка. Да имаш голям пенис е мъжкарско, а да имаш малък не е. Мъжките шеги най-често са на тази тема, а аз се принуждавам да се включвам в тях, въпреки че знам, че при мен най-често са истина.

М2: Не мисля, че вече има голямо значение. В училище си беше проблем, но вече просто понякога получавам заплахи в Twitter, което не ме притеснява кой знае колко. В моите очи мъжете не се шегувай кой знае колко на тази тема.

В: Как се отразява размера на пениса ви, когато правите секс?

М1: И дебелината на пениса ми е малка и за това предпочитам позите, в които вагината на жената стои по-тясна. Любимите са ми различните варианти на кучешката, защото, когато го пъхна в нея, тя си стиска краката, а аз съм широко разкрачен. Това създава едно по-тясно чувство и ми доставя повече удоволствие. Никога не съм докарвал жена до оргазъм само с проникване и за това ми се налага да наблягам на любовната игра и най-вече на оралния секс. Партньорките ми винаги са харесвали факта, че прекарвам толкова много време с лице между краката им. Когато жената ме язди, обикновено се изпъва повече от обикновено, което помагало на пениса ми да се търка повече в горната стена на влагалището ѝ, а това помагало доста. Открих също така и че вибриращите пръстени могат да ми бъдат приятели.

М2: Нямам кой знае какъв опит, но мисионерската върши работа. Кучешката също става, стига тя да се наведе достатъчно. Когато момичетата са отгоре, на мен ми е готино, но те казват, че не усещат нищо така. Лъжичката също не е добра идея, защото са ме питали на няколко пъти: „Вътре ли е вече?“ Веднъж си сложих страп за една бивша. Беше яко да я видя как реагира на нещо толкова по-различно, като измерения.

В: Някога искали ли сте пенисите ви да са по-големи?

М1: Да. Мисля, че преживях доста, заради ниското си самочувствие от това да имам малък пенис, но се опитвам това да ми влияе все по-малко и да се старая да го почитам повече. Говоря по-често с гаджето си на тази тема и изглежда, че тя няма нищо против, а това ме прави все по-щастлив. Имаме здравословен сексуален живот и културата, която налага, че всичко голямо е хубаво, не разказва цялата история. Имам малък пенис и се уча как да се задоволявам с него и да го приемам. Може би един ден ще се гордея дори с него.

М2: Преди исках, но вече не. Доволен съм си от него от момента, в който открих възбудата от унижението. Разбрах, че има една специфична тръпка в това, което имам и това, което обичам в сексуално естество. Може да ви се стори странно, но ми се ще да го смаля, ако е възможно. Проучвам възможностите да го постигна с различни диети и физически упражнения, за да направя пениса си по-малък. Гледам да избягвам хирургическата намеса, но, ако всичко останало се провали, ще опра и до нея.

Въпрос: Мислите ли, че аудиторията ни трябва да знае нещо за мъжете с малки пениси?

Мъж 1: Не се срамувайте и бъдете честни. Ако един мъж има малък пенис, той най-вероятно се срамува от него. Приемете го и така ще подобрите значително сексуалния си живот. О, опитвайте се да избягвате и прякорите. Една от моите партньорки веднъж го нарече „Малкия Уили Уинкъл“ и това не му се отрази много добре.

Мъж 2: Ако сте с някой с малък пенис, постарайте се, да го опознаете и му дайте шанс и той да го направи. Измислете неща, които ще ви се харесват и на двамата. Не се свенете да задавате въпроси и да не си казвате, ако нещо ви притеснява. Искам да кажа за себе си, че въпреки малкия си пенис и фетиша към унижението аз всъщност съм един щастлив и проспериращ човек.