Модата в Лондон, не дрехи а чорапи

Лондон винаги се е водил един от най-модните градове в света, но каква е последната мода днес, за мъжете? Както винаги, англичаните разчитат на класически стил, с леки цветове и семпъл дизайн. Дали костюм или пуловер, а може и само по риза, те избират слаби цветове и еднакви дрехи. Как обаче да се отличат от другите и да запазят своята личност без да нарушават модата и да се превръщат в екстравагантни фигури? Отговорът е много прост – по чорапите. Цветните мъжки чорапи набираха скорост през последните няколко години.

През 2015г. тази тенденция е в апогея си и ярките цветове са придружени от крещящи щампи. За разлика от скучни неутрални чорапи, тези нови придобивки ще накарат момичетата около вас да се загледат и оценят вашето желание да бъдете различни, свежи и привлекателни.

Без значение дали с дънки, класически костюм, спортно облекло или къси панталони – тази година чорапите са вашият топ аксесоар. Време е да дадете воля на въображението си и да не се притеснявате от реакцията на околните, като изберете вашият тип чорапи.