Говори ми мръсно

Кой мъж не обича жените в леглото да му говорят мръсотии? Не говоря за вулгарни простотии, а за назоваване на нещата с истинските им имена и лека хиперболизация на събитията.

Колегата Франк Кобала е събрал 14 от най-яките неща, които мъжете обичаме да слушаме в леглото и трябва да призная, че попаденията му са доста точки.

  1. „Свършвам!“ – Ние не просто искаме да го чуваме, а искаме и съседите да са наясно, така че викам по-силно! Всеки мъж иска да знае, че те докарва до оргазъм и какъв по-добър начин от това да го прокламираш пред него?
  2. „Толкова си добър, когато отиваш надолу.“ – Много мъже не са сигурни дали се справят в тази задача и е добре да им го споменавате, когато им се получава.

    Мъжете обичаме да ни хвалите, без значение какво правим, та дори и просто да изхвърляме боклука. Щом се смята за предизвикателство към мъжествеността ни, значи искаме награда в края.
  3. „Толкова ти е голям!“ – Когато става въпрос за размера на пениса, а не на корема, нали се сещаш.
  4. „Оле, това беше най-готиният секс, който някога съм правила!“ – Трябва да е наистина така! Мъжете можем да направим разлика, когато го мислите и когато го казвате, по начина по който обяснявате на приятелката с грозната прическа, че много ѝ отива.
  5. „Никога не съм свършвала толкова мощно до сега!“ – Книгата на рекордите Гинес е измислена от мъже, които са осъзнали как действа състезанието на мъжкия мозък. Това да знаем, че сме шампионите на върха на вагиналната ти стълбичка може да топли сърцата ни за цял живот.
  6. „Току що спечели от лотарията.“ – Кой не обича да печели пари от хазарт?! Ако ти го кажат, докато си вътре в жена, тогава чувството се превръща в най-хубавото в живота ти!
  7. „Прави, каквото искаш с мен.“ – Веднага ще те завъртим кучешката!
  8. „Така изглеждаш много секси.“ – Как, как?! Пичовете не мислим, че можем да изглеждаме секси, защото сме пичове! Този комплимент ще е приятна изненада във всички случай, освен, ако сме във финалния списък за Мъж на годината.
  9. „Знаеш ли, че най-накрая сме успели да постигнем световен мир?“ – Хубаво е да разберем, че в живота ни светът се е избавил от  насилието.
  10. „Омръзна ми вече! Дай да пробваме анално.“ – Същото, като да разберем за световния мир, но свързано с дупето.
  11. „О, забравих! Най-добрата ми приятелка е на вратата. Имаш ли нещо против да се присъедини?“ – Да, покани всичките си приятелки! Чакай! Това да не е някакъв трик?
  12. „Цялото ми тяло трепери.“ – Това е физическо доказателство, че не се преструваш.
  13. „Може ли просто да ти направя една свирка?“ – Питаш ме дали искам да свършиш цялата работа, докато аз си лежа там? Добре!
  14. „Това беше добро! Дори може да излезеш с приятели, да гледате мача, въпреки че няма какво да правя.“ – Ура! Постигнали сме перфектния оргазъм!