Жените говорят: Какво мислим за своите гърди

Много си обичам работата, момчета! Направо по цял ден си говоря за секс, цици, дупета, ядене, пиене… направо не съм за оплакване! Ако някой от вас в даден момент е изпитал съжаление за мен, ще го успокоя, че всичко е повече от добре!

Та, днес запитах бая яки мацки с малки, нормални и големи гърди (за жалост не си ги показаха) за това дали харесват природните си дадености и как върви съжителството им с тях. Обещавам ви, че отговорите им ще ви харесват, защото самият аз имах нужда на няколко пъти да отскачам до тоалетната, за да укротявам опърничавия.

  • Искам да са по-малки! Най-вероятно, ако стана богата, ще ги махна наполовина. Сигурно момичетата ще ме разпнат на кръст сега, но имам своите причини.

    Искам да изглеждат по-естествено и симетрично. Би трябвало да са по-удобни. Не искам да имам проблеми с банския, тениските, потниците, роклите, ризите, сутиените и всичко останало, за което се сетите.
  • Да, харесвам гърдите си! Даже съм им дала и имена. Лявата е Фръцла, а дясната – Цупла. Те са като аксесоари. Настръхналите зърна през ефирна рокля са много секси, а аз обичам да съм секси. Обичам и да им правя масаж вечерно време. Лошото е, че не мога да спя настрани, защото започват да ме болят. Намирането и на дрехи в точния размер е невъзможно! И все пак обичам гърдите си! Те са част от мен и то доста готина част!
  • Ами не си ги харесвам, но не ми и пречат кой знае колко. Бих ги променила, стига да имам финансовата възможност за това. Един ден ще го направя, за да се почувствам най-накрая добре в кожата си.
  • Толкова са малки, че като ги намажа с крем „Бочко“ и ще ми минат.
  • Малки и стегнати – не ми пречат изобщо, а и мога да спя по корем. Голям плюс е, че като ми падне храна в деколтето, направо се изсипва на земята, а не се оклепвам цялата.
  • Разбираме се прекрасно! Малки и компактни. Не тежат, не пречат и не създават неудобства при избора на дрехи или бельо. Е, понякога ми се иска да са по-големи, признавам. Но до сега не съм получавала негативен feedback от мъж. Напротив! Щеше да е прекалено, ако освен красота, ум и страхотен характер имах и големи гърди, нали? Е… и скромност.
  • Малки стегнати, прекрасни! Харесвам ги, обичам ги, не ми пречат, не ми създават неудобства, лесно си намирам бельо, в което да ги побера. Разбираме се чудесно! И до сега не съм получавала оплаквания от размера им. Или с други думи – всички им се радваме еднакво!
  • Аз харесвам естествените си гърди, въпреки че по време на тренировка позачезват малко. Но това не ми пречи. Мои са си все пак.