Защо мъжете обичаме цици

Изгледах едно видео по темата и се вдъхнових, да си изразя позицията относно факта, че съм цицоман. Както и повечето мъже, които познавам, всъщност. А, бе има ли мъж на Земята, който да не обича цици? Съмнявам се или просто не е мъж в душевния смисъл на думата.

В ДНК-то на мъжете е записано да си падат по женски гърди.

Мъжът прекарва 100% от живота си в точене на лиги по млечните жлези на жените по света.

Да вземем за пример най-ранните месеци от живота на един мъж. През 1/3 от времето си през деня той е захапал сочните цицки на майка си и ги смуче, като малък граф Дракула впит в своята жертва. Е, не през цялото това време е захапал зърната на маминка, но със сигурност най-малкото лежи върху тях. В останалите 2/3 малкият млекотерминатор спи и си мечтае как ще се събуди и ще гризне зърното с двата си поникнали зъба.

След това идва периода, в който младият мъж започва да се учи да използва вилица, лъжица и т.н. Тогава той е в единствения преходен период, когато циците не представляват кой знае какъв интерес за него. И все пак идват въпросите от типа: „Мамо, защо момченцата и момиченцата се различават по толкова много неща? Мамо, защо онзи чичо те гледа толкова странно от одеве? Тате, а пък мама я заговарят постоянно някакви чичковци, а тя не им обръща внимание.“  Досадният период с въпросите все повече и повече се върти около физическите характеристики на двата пола. Циците са съществена част от репертоара.

Навлизаме вече в пубертета, а там вече сме наясно, че момиченцата нямат пишлета, но имат цицки и за това пишкат клекнали, а на плажа носят горнища. Първият път, в който на младия мъж му става патката е, когато види първата гола гърба след онази на майка му от преди петнайсетина години. Тогава въпросите към околните секват и идва ред на въпросите към самия себе си. „Хмм… защо ли пишката ми се е надула така? Кога ми пораснаха тези косми там? Дали Мими ще се сърди, ако я пипна за гърдите? Защо учителката ме наказва, за дето бръкнах в деколтето на Мими? Я, в интернет изобилствало от информация за циците. Какъв е този сайт PornHub? О, ето за какво ми се надигат така панталоните. А, ето къде се пъхал? Защо едни цици изглеждат, като на леля Донка, а други сякаш са направени от пластелин?“ Все въпроси, на които човек сам бързо намира отговора.

Идва и края на пубертета. Време е циците да завладеят живота на младия мъж. Периодът между 16 и 20 е най-трудният, защото имаш чувството, че плуваш в море от цици, но нито една не иска доброволно да се удари в лицето ти или поне да се отърка в дланта ти. Навсякъде започваш да забелязваш, че момичетата вече са жени, а по физическо все по-рядко се събличат, за да играят различни игри и спортове. Виждаш как гримът започва да расте, като брадавица по лицата им, а дрехите им започват да се смаляват все едно са ги пуснали на 90 градуса в пералнята. Очите са все така пълни, а ръцете празни, като погледа на манекенка в театъра.

Ето го и най-силният период за мъжа – 20 до 35-годишна възраст. Имаме цели 15 години, в които да изпитаме удоволствието от мачкането на всички видове цици – малки, големи, стегнати, отпуснати, с големи зърна, с малки зърна, изострени, тумбести, прави, криво, а бе всички! В тези времена мъжете експериментираме по всякакъв начин с най-красивата част от тялото на всяка жена. Учим се да правим моторници, преоткриваме нови секс-пози, ползваме ги за възглавнични, целуваме ги по-страстно отколкото устните на жената, към която са прикрепени енд со он, енд со он.

След това идват и мрачните времена. Появяват се първите симптоми на отслабване в гениталната зона. Работим повече, отколкото се забавляваме. Вечер сме прекалено уморени и заспиваме преди жената да е излязла от банята с новата секси нощница. Циците по телевизията и в интернет са причина повече за семейни скандали, отколкото душевни удоволствия. Лоша работа! Мъжете между 35 и 50 години страдат от липсата на цици, защото онези на съпругите им не са това, което бяха преди. Гравитацията си казва тежката дума и освен, че действа негативно на пресъхващите ѝ млекоизточници, започва да се отразява и на торбичките, които ви помагат да си носите тестисите без да използвате ръцете или да пълните джобовете си.

В края на житейския ни път отново има светлина в тунела или да кажа – светлина в междата. Жена ви, или е умряла или вече ѝ е все тая, че ще гледате нечии чужди зърнени закуски, защото ѝ е пределно ясно, че нямате 20лв, за да си осигурите шанс водещ към прегрешение, като си купите магическото синьо хапче. Надигате глава в годините малко преди и по време на пенсията, за да се насладите на новата реколта абитуриентки, които ви помагат да си спомните лятото на 1967, когато Катя Найденова от 12 „Б“ клас беше с рокля до коляното и имаше остро деколте, което загатваше за случващото се по-долу. Насладата остава само за очите ви, но това, както се разбрахме по-горе, не е толкова значим проблем. Спомените е важно да греят сърцето на стария мръсник.

Изводът от тези ми разсъждения е много прост – мъжете прекарваме живота си захапали цица, мечтаейки за цица, ровейки се в цица и умираме, спомняйки си цица. Цици, цици имаш две, дай едната най-добре! Автор: Моя милост, цицомана.